logo mobile

RO | EN

Companie

EXPUR - companie de top în domeniul procesării semințelor oleaginoase

EXPUR este una dintre cele mai mari societăți din România din domeniul procesării oleaginoaselor.

Compania procesează semințe de floarea-soarelui și rapiță producând ulei brut, ulei rafinat și șroturi proteice. Aceste uleiuri sunt comercializate atât pe piețele interne, cât și pe cele externe, iar șroturile proteice sunt vândute, în mare parte, către clienți persoane fizice și către producători de hrană pentru animale din România.

 

Din momentul achiziționării sale de către Grupul Alimenta de la Guvernul României, EXPUR a demarat un program de extindere având drept obiectiv modernizarea tehnologică, aderarea la normele de mediu, precum și extinderea capacității de procesare și dezvoltare a unităților de depozitare.

În vederea extinderii lanțului de producție, sporind, în același timp și valoarea produselor, EXPUR  a construit în anul 2008 o instalație pentru producerea de biodiesel cu o capacitate de 100.000 tone. Materia primă pentru aceasta o reprezintă uleiul de rapiță produs la nivel intern, iar producția este vândută, în principal, pe piața locală.

Echipa de management

Nikolay Belchev

Director General

Loredana Ianculescu

Director Financiar

Andrei Solomon

Director Comercial

Bogdan Negulescu

Director Fabrică

Anca Constantinescu

Director Supply Chain

Cristina Genescu

Director Resurse Umane

EXPUR o marcă de incredere

De-a lungul anilor, EXPUR  a obținut avantaje semnificative care să o ajute să devină unul dintre liderii români în domeniul furnizării de ulei, iar printre aceste avantaje se numără:

 

Amplasarea strategică a tuturor instalațiilor de procesare/depozitare
Fabrica și rețeaua de silozuri sunt răspândite în întreaga regiune de sud-est a României, în bazinul fertil al fluviului Dunărea, ceea ce asigură accesul rapid către București și Marea Neagră.

 

Acces rapid la materii prime
Pentru un acces mai bun la semințele provenite de pe piața locală, EXPUR  a investit în silozuri situate în vecinătatea fabricii sale și în principalele zone agricole ale României.

 

Capacitate înaltă de producție și unități de depozitare
EXPUR  este dotată cu echipamente tehnologice moderne. Grație investițiilor implementate, acestea sunt, de asemenea, ecologice și conforme cu reglementările europene.


O afacere complet integrată, pornind de la furnizarea de materie primă, până la canalele de distribuție pentru produsele finite

EXPUR este complet independentă și asigură în procent de 100% materia primă de ulei brut pentru instalțiile sale.

 

Vânzări considerabile prin intermediul conturilor cheie (atât sub propria marcă, precum și sub mărci private de ulei)

Colaborarea cu lanțurile internaționale de hipermarket-uri, alături de extinderea în rândul lanțurilor de magazine din țară, asigură o creștere constantă a vânzărilor.

 

O echipă experimentată cu o experiență îndelungată în domeniu
Prezentă pe piața din România din anul 1997, EXPUR  are angajați cu o vechime de peste patruzeci de ani și o echipă de management ce a acumulat de-a lungul anilor cunoștințe și experiență pentru a activa în industria uleiului.

Valorile Grupului Avril

RESPECT – s.n. stimă, considerație sau prețuire pentru colegi, clienți, furnizori

ÎNDRĂZNEALĂ – s.f. curaj, cutezanță de a fi întreprinzător și deschis la metode inovatoare

PERFORMANȚĂ – s.f. realizare deosebită prin îmbunătățirea continuă