logo mobile

RO | EN

Untdelemn de la Bunica Superbrands

Suntem extrem de mândri că UNTDELEMN DE LA BUNICA a primit premiul “MOST TRUSTED BRAND” în cadrul Galei SUPERBRANDS, o recunoaștere a statutului de cea mai de încredere marcă de ulei din România pentru 2019.

 

Să porți simbolul SUPERBRANDS este o garanție a calității, încrederii și unicității. Simpla includere în anuarul SUPERBRANDS este un succes, invitația fiind deschisă numai mărcilor excepționale. Obținerea acestui statut ne aduce o reconfirmare a valorii mărcii dezvoltate de noi, adaugă prestigiu și reprezintă o reasigurare pentru consumatori și parteneri că au ales cea mai bună marcă din categorie. SUPERBRANDS este prezentă  în mai mult de 85 de țări, fiind de peste 25 de ani  cel mai mare arbitru independent din domeniul branding-ului, aducând recunoaștere celor mai puternice și valoroase brand-uri din lume.

 

UNTDELEMN DE LA BUNICA este un LOVE BRAND pe piața FMCG din România. Este de foarte mulți ani marca numărul 1 de ulei din punct de vedere al alegerii consumatorilor, vizibilității, recunoașterii și vânzărilor. La împlinirea a 20 de ani, este o ancoră în inima românilor, având un nume și o poveste ascultată și cunoscută de orice român. Este o ilustrare perfectă a ceea ce pot construi inovația și premierele la toate nivelurile, pornind de la dezvoltările pe zona calității, la prima distribuție națională, continuând cu premierele din zona de ambalare, strategia unică de promovare și poziționare, gama de produse și distincția numelui și promisiunii de brand. Timp de 8 ani consecutiv, UNTDELEMN DE LA BUNICA a mai primit această recunoaștere și din partea cititorilor Readers’ Digest.

 

Este o onoare și, în același timp, o responsabilitate să continuăm să păstrăm încrederea consumatorilor în brand-ul preferat.