OLPO
Olpo este un ulei rafinat de floarea-soarelui. produs din cele mai bune seminţe de floarea-soarelui, care au fost atent selecţionate şi descojite pentru a se extrage din ele doar "inima" florii-soarelui.
Uleiul Olpo este ideal pentru prăjit, salate, maioneze, prăjituri.
Temperatura recomandată pentru prăjire este de 180°C. Dacă observati că iese fum din ulei în timpul prăjirii, înseamnă că uleiul este prea încins și trebuie să reduceţi temperatura. Nu uitați să introduceţi cu grijă în uleiul încins alimentele care urmează să fie prăjite.

Este disponibil în sticle PET de 1 L, 2 L și 5 L.
Condiții de depozitare:
A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui şi de îngheţ, la temperaturi între 15-25°C.
Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricaţiei
INFORMATII NUTRITIONALE
Informaţii nutriţionale medii pentru: | 100 ml | O lingură
10ml % din CR'
|
|
---|---|---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ (900 Kcal) | 370 kJ (90 Kcal) | 4,5% |
Grăsimi - din care acizi grași saturați |
100 ml 10 ml |
10 ml 1 ml |
14% 5% |
Glucide - din care zaharuri |
0 g 0 g |
0 g 0 g |
0% 0% |
Proteine |
0 g |
0 g |
0% |
Sare |
0 g |
0 g |
0% |
Vitamina E |
50 mg |
5 mg |
VNR'' 42% |
Numărul de linguri pe 1 L este de aproximativ 92 de linguri.
*CR – Consumul de Referinţă al unui adult obişnuit (8400 kJ / 2000 Kcal)
**VNR– Valori Nutriţionale de Referinţă