Ulcom
La Slobozia, se produce ulei de floarea-soarelui încă din 1965. Deşi la acel moment uleiul nu era produs sub o marcă anume, iar populaţia nu îl cunoştea decât sub denumirea „ulei de floarea-soarelui produs la Slobozia”, produsul a devenit în scurt timp cunoscut pe întreg teritoriul României datorită calităţii sale excepţionale. Spre sfârşitul anilor ‘90, produsul a fost denumit „Ulcom” şi a fost lansat ca marcă cu sprijinul EXPUR, rămânând singura marcă a societăţii până în luna mai 2006.
Este disponibil în sticlă PET de 1 L.
Condiții de depozitare:
A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui şi de îngheţ, la temperaturi între 15-25 °C.
Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricaţiei
INFORMATII NUTRITIONALE
Informaţii nutriţionale medii pentru: | 100 ml | O lingură
10ml % din CR'
|
|
---|---|---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ (900 Kcal) | 370 kJ (90 Kcal) | 4,5% |
Grăsimi - din care acizi grași saturați |
100 ml 10 ml |
10 ml 1 ml |
14% 5% |
Glucide - din care zaharuri |
0 g 0 g |
0 g 0 g |
0% 0% |
Proteine |
0 g |
0 g |
0% |
Sare |
0 g |
0 g |
0% |
Vitamina E |
50 mg |
5 mg |
VNR'' 42% |
Numărul de linguri pe 1 L este de aproximativ 92 de linguri.
*CR – Consumul de Referinţă al unui adult obişnuit (8400 kJ / 2000 Kcal)
**VNR– Valori Nutriţionale de Referinţă