logo mobile

UNTDELEMN DE LA BUNICA

Totul a început în anul 1999.

Un grup de antreprenori români a văzut atunci o oportunitate extraordinară de a crea valoare atât pentru consumatori, cât şi pentru ei. “Bunica” s-a născut ca idee, rezonând la nevoile celor din jur, aşa cum numai o adevarată bunică poate face, dar şi pentru a rezolva o situație practică.

 

Mai întâi, a fost producţie de margarină la Craiova. Pentru aceasta, a fost construită o rafinărie la cele mai înalte standarde de calitate. Însă cantitatea de ulei rafinat realizată era mult mai mare decât cea necesară productiei de margarină. Şi aşa s-a născut ideea uleiului îmbuteliat.

 

Brand-ul a urmat la scurt timp după acel moment, fiind ingredientul principal fără de care niciun produs nu poate avea viaţă.

“Untdelemn de la Bunica” s-a născut: o marcă plină de personalitate, care ieşea din tipare, având un nume sincer, care transmitea, de la bun început, ce vei găsi în interiorul ambalajului: un ingredient cum numai bunica ştie să facă, cum numai în cămara ei mai putem descoperi: “uleiul bun, fin, care nu taie maioneza, care dă gust bun salatei”.

 

În 2005, ghidaţi de nevoia de a prăji în condiţii de siguranţă, cu aceleaşi rezultate (o vorbă “din popor” spune că uleiul încins se arde şi devine toxic), “Untdelemn de la Bunica” a venit cu un produs unic pe piaţa de ulei îmbuteliat: noua soră, mai mică, a “Bunicii”, “Untdelemn de la Bunica pentru prăjit”. Creat special pentru a prăji, produsul este combinaţia unică şi echilibrată dintre un ulei de floarea-soarelui obişnuit şi un ulei de floarea-soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic. Pentru a obţine cartofi gustoşi care să absoarbă cât mai puţin ulei, aceştia trebuie prăjiţi în ulei încins, într-o baie generoasă, de preferinţă un ceaun sau o friteuză, în porţii potrivite pentru a prinde crustă imediat. Astfel, cartofii absorb mai puţină grăsime, iar, la final, vă alegeţi cu o porţie de cartofi frumos rumenţi, fragezi şi savuroşi. Acest sfat este valabil şi pentru paneuri sau carne.

 

Sora mai mare “Untdelemn de la Bunica” a rămas pentru gătit şi salate, şi din acest motiv, a fost îmbogăţită cu vitamina D.

 

În 2015, datorită preocupării tot mai mari pentru o alimentaţie sănătoasă şi cât mai puţin procesată / preparată, şi ca o completare a beneficiilor oferite de marca “Untdelemn de la Bunica”, a apărut mezina familiei, “Untdelemn de la Bunica Omega 3”, un ulei rafinat de rapiţă ideal pentru salate şi sosuri.

Ne apropiem de sfârşit, dar povestea nu se termină aici pentru că dorinţa Bunicii este să le ofere celor dragi ȋntotdeauna tot ce-i mai bun pentru fiecare.

Untdelemn de la Bunica Vitamina D

Untdelemn de la Bunica pentru prăjit fără mirosuri

Untdelemn de la Bunica Omega 3

Condiții de depozitare:

A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui şi de îngheţ, la temperaturi între 15-25 °C.

 

Termen de valabilitate:

12 luni de la data fabricaţiei.