logo mobile

RO | EN

Termeni și condiții

Termeni si conditii
 

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

DATE DE IDENTIFICARE

S.C. EXPUR S.A. 

 

Adresa: sos Amara, nr 3, Slobozia, Ialomita

CUI: RO 2091480

Telefon: 0214116133

Email:office@expur.ro


 

Bine ati venit pe pagina noastra Expur!

 

Va multumim ca ne vizitati!

Expur va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea site-ului www.expur.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.


 

Continutul site-ului www.expur.ro. este proprietatea exclusivă a Societății EXPUR SA care deține toate drepturile de proprietate intelectuală . 


 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. EXPUR S.A. cu sediul in sos Amara, nr 3, Slobozia, Ialomita prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati cu respectarea cerintelor impuse de Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le  prelucrăm cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare. Prin furnizarea acestor date, sunteti de acord cu  prelucrarea lor conform acestei declaratii de confidentialitate.
 

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online dupa cum urmeaza:

• inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.